Ne on parhait jotka lukee tätä blogii!!

maanantai 29. elokuuta 2011

Sori mut jatkan:)

Moi pandat!
Mä oon tullu siihen tulokseen et jatkan:)Kiitos no ainaki nanon,spindin ja anskumurun!Joo sain todellaki komman anskumurulta ja sen sanat merkitsee mulle blogi maailmassa eniten niinku varmasti teilläki!Nii jatkan nytte mut vieläkerran kysyn et tuleeko enään kuukauden bloggari kisaa?Kertokaa nyt kommis mut ei tartte pelkää et jos ei tuu nii en jatka koska mä jatkan vaik mikä tulis eteen!

Tänään ratsastin yksisarvisella panfussa ympäriinsä!Se yksisarvinen jotenki tuntuu mukavammalta ku hevonen!Otin pari kuvaa ja voin näyttää ne nyt ja ainiin teen nyt pienen kisan et teiän pitää aina sanoo et mist se kuva on otettu täs nyt ne kuvat:





Noin!Eli kertokaa kommis et mist noi kuvat sitte on mut nyt moikka:)
Tassut,esa55




6 kommenttia:

  1. Hyvä, kun sulla on tommoinen asenne! :DD Siis sellainen, että mennään vaikka läpi harmaan kiven lannistumatta (; Jatka tällä asenteella piiitkkäään, niin susta voi tulla vaikka mitä! :D

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun jatkat. Se tikkari on tosiaan vaan tikkari. Ja sä oot hyvä bloggari....;)))) Tikkari voi osua joskus kohdalle.....XD
    Terkuin,
    Arianna

    VastaaPoista
  3. Eka on ehkä sieltä vesiputoukselta.
    Toka on .......joo se on viidakosta.
    Kolmas on ehkä pelottavasta metsästä.
    Ja oliskohan toi vimppa järveltä??

    VastaaPoista
  4. Hyvä HYVÄ valita kuomaseni :))

    VastaaPoista
  5. älä loppaa panfuu!! vaik en tunne sua niin haluun et jatkat!

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kommentti?M-m-minulle?Kiitos paljon jos lähetät mutta käytäthän hyvää kieltä etkä loukkaa ketään tai joudun valitettavasti poistamaan kommenttisi koska pidän tämän blogin mukavana.

Tassuttain,Esa55