Ne on parhait jotka lukee tätä blogii!!

lauantai 27. elokuuta 2011

Sori..

Moi:(
Oon oikeesti niin pahoillani ku en oo blogannu.Ei oo ollu vaan aikaa nii paljon:(Ja mä oon muutenki loppaamassa panfun.Nyt kirjotan vielä tässä joku 4 päivää et tulee kuukauden bloggari äänestys.Jos pääsen kuukauden bloggariks jatkan tätä blogia,Mut jos en pääse kuukauden bloggariks nii en jatka tätä blogia.Mut jos en pääse kuukauden bloggariks nii en poista tätä blogia,piilota tai tee sille mitään.Mut uskon että palaan viel panfuu monta monta kertaa.Mut en usko todellakaan et pääsen kuukauden bloggariks.
Mut pitää mennä nyt et moikka ja sori täst pikapostauksest:(

Tassut,Esa55



5 kommenttia:

  1. Ei se haittaa että postauksia ei tuu nii tiuhaa! Mutta älänyt herranen aika loppaa! Syn blogis on mahtava! Jatka hyvä panda :)

    VastaaPoista
  2. ESAAA! Harkitse vielä, päätät lopata jonkun tikkarin takia O.O! Mitä se tikkari merkitsee? Se on pelkkä tikkari! Tärkeintä on että yrität. Jos ei tule, älä välitä. Sinulla on monta mahdollisuutta. Jatka kirjoittelua ja jos haluat lopata harkitse sitä paljon. Äläkä laita sitä meitten käsiin.
    Toivottavasti työnsit tämän sinne päähäs :)
    T:Nano

    VastaaPoista
  3. Kiitti nano toi autto harkitsen tarkemmin:)

    Tassut,esa55

    VastaaPoista
  4. olet lahjakas bloggari esa :) muista, että jokainen voi nousta pohjalta huipulle jos vain jaksaa yrittää. tsemppiä sinulle blogisi kanssa. ;)

    VastaaPoista
  5. Anskumuru,On ihan mieletöntä saada komma sulta.
    Ja sun sana on mulle niin tärkee et toi kävi tost noin vaan jatkan:)

    Tassut
    Esa55

    VastaaPoista

Kommentti?M-m-minulle?Kiitos paljon jos lähetät mutta käytäthän hyvää kieltä etkä loukkaa ketään tai joudun valitettavasti poistamaan kommenttisi koska pidän tämän blogin mukavana.

Tassuttain,Esa55