Ne on parhait jotka lukee tätä blogii!!

maanantai 8. elokuuta 2011

Kysyn vähän....

Moi!
Monet pandat on sanonu et mun pitäis blogata joka toinen päivä tai jättää yks päivä viikosta vapaata.Nii voisitteko te sanoa et miten pitäis tehä?Ku luulin et kuukauden bloggariks pääsee jos on tosi ahkera bloggaaja!Mut se on nyt teidän päätös et miten te haluuutte eli lähettäkää kommenteis!Ja vastatkaa kommenteis kysymyksiin:pitäiskö mun blogata joka toinen päivä?Vai pitäiskö jättää yks päivä viikosta vapaata nii kertokaa se kommenteis!

Jay-Pea jakelee tänään viimeisen tarran!JOKA ON PAUL THE KIDILLÄ!!!!Mä jo ajattelin et koko Jay-Pea on sekaisin ku se sinne sen antaa!Oho ku kävin äskön Paul The kidin luona hakemas sen tarran nii se oliki tosi lempeä!Kivaa seuraa!Ja sit Jay-Pealta sai myös äskön tarran!Sen lippu tarran mut harmi et se lähtee nyt panfusta..mut kyl siit sai sen taustan pelaaja korttiinsa!



Uusia kalusteita on tullu!Ja ainiin Ella ja Max lähtevät tänään kiinaan!Ja ne sano blogissa et pitäkääpä panfu pystyssä!



Tassuttain,
Esa55


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti?M-m-minulle?Kiitos paljon jos lähetät mutta käytäthän hyvää kieltä etkä loukkaa ketään tai joudun valitettavasti poistamaan kommenttisi koska pidän tämän blogin mukavana.

Tassuttain,Esa55