Ne on parhait jotka lukee tätä blogii!!

maanantai 8. elokuuta 2011

Romanttisia tarroja!

Moi pandat!
Tänään sai Jay-pealta vähän romanttisa tarroja!Tai oikeastaan sain pennyltä romanttisen tarran xD!Huomenna kuulema saa Jay-Pealta jopa yllätyksen!Tai ainakin se sano tänään niin.Toivottavasti se on jotaki jännää!Just tämmöstä muutosta halusinkin tähän tarratouhuun!Et vihdoinkin jotaki jännempää!

Tällä viikolla myös saa kai viidakon luolasta hiekkalaatikon :DEn älyy et mitä siinä hiekkalaatikossa voi olla niin hienoo!Mut sit tasokone taas on hyvä juttu koska se toimii monesti samaan aikaan ku lahjakone!
Vaikka kyllä mulle lahjatki kelpaa ihan milloin vaan!Ja muuten ne jotka osaa vaihtaa sen jutun et täs blogin linkis on joku kuva nii kertokaa kommenteissa!

Sitte Ella ja Max sai kirjeen Robbylta!Näytän sen kirjeen:



Konnichiwa Ella san,
Kiitos pitkästä sähköisestä kirjeestäsi! Panfussahan tuntuu olevan paljon meneillään! Minulla kolisee ihan hyvin täällä Japanissa. Menee kuin rasvattu! Tuntuu melkein kuin uudelleenkootulta. :mrgreen: Siskoni Robbynia ja hänen japanilainen perheensä pitävät minusta hyvää huolta. He ovat ottaneet minut osaksi perhettään ja esitelleet myös muita robottikavereita minulle. Meitä on täällä tosi paljon! Parhaan kaverini nimi on Metalobot. Me sovimme tosi hyvin yhteen, koska se on ohjelmoitu kyselemään kysymyksiä ja minä sitten vastaile ja kerron vinkkejä ja neuvoja, kuten Panfussa aikoinaan. :)
Toivoisin, että voisin näyttää paikkoja teille jonain päivänä. Tule joskus Maxin kanssa luokseni Tokioon!
Toivoo
Robby

Kuulema Ella ja Max  lähtee sinne lomailemaan ja kamaria aikoo blogata!Nyt nähdään Kamarian taidot!Sen teksti on varmaan aika opettavaista!Nyt pidetään peukkuja Kamarialle!

Tassuttain,
Esa55

4 kommenttia:

  1. Mikäköhän on se yllätys?
    T: Nano se miettivä bloggari panda.

    VastaaPoista
  2. En tiiä se nähdään kohta!

    Tassuttain,Esa55

    VastaaPoista
  3. Hmm....Mikäköhän se tarra on...
    Tuskin se on sekään...Nooh!Voisi mennä
    illalla kattomaan,kun meillä on vielä yhen
    yön setä ja täti kyläs tai no yökyläs! xD
    Voisi mennä kattoo sen sedän autoon elokuvaa....
    xDDDDDDD

    Tassuttain Mellu

    VastaaPoista

Kommentti?M-m-minulle?Kiitos paljon jos lähetät mutta käytäthän hyvää kieltä etkä loukkaa ketään tai joudun valitettavasti poistamaan kommenttisi koska pidän tämän blogin mukavana.

Tassuttain,Esa55