Ne on parhait jotka lukee tätä blogii!!

keskiviikko 3. elokuuta 2011

Tarroja satelee!

Hei pandat!
Tänään oli hyvin kiva päivä koskaa...ILMAISIA TARROJA SATELEE!Ei ihan kirjaimellisesti mutta sain tänään 2 hyvin arvokasta tarraa!Sain Jay-Pealta Kilpaauto tarran!Ja sain toltaa..no merirosvobaarista arrearkun!Kivaa ja huomenna kuulema on aika pilvistä eli tarroja sataa lisää xDD!Mut en nyt ehdi bloggaa kovin paljon ku pikkusisko kinuu koneelle mut koitan vielä pidätellä sitä niin kauan et saan blogattuu xD!
Ja muuten vaihan tänään yläkuvan joka on osittain aika hieno mut vähän hassu xDTäs kuva tältä päivältä!




Siinä kuva!Otin fani kuvan Jay-pean kanssa:DNo vitsi vitsi xD!
Toi jay-pea näyttää aika hassulta tossa kuvassa ku sillä on aika iso afro!
Mutta se on sen tyyliä..elikä ei voi mitään!Kyl se sopii tolle Jay-Pealle elikä en valita niin paljoo!Sainhan siltä sentää tarran!On ärsyttävää ku panfuun tehään välillä pila pandoja jotka kovistelee panfussa hirveesti ja loukkaa:(.Mut ei se meitä kunnon pandoja haittaa koskaa..me voidaan estää ne!Panfu han on vain ystäville!
Ja en muutenkaan haluu semmosia pilaa mun panfu elämää ja sit tulee semmonen olo et haluu lopata!Elikä niin mut nyt pitää mennä eli moikka!

Tassuttain,

Esa55

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti?M-m-minulle?Kiitos paljon jos lähetät mutta käytäthän hyvää kieltä etkä loukkaa ketään tai joudun valitettavasti poistamaan kommenttisi koska pidän tämän blogin mukavana.

Tassuttain,Esa55